Release – Acces Bars®-sessie 

 

Hoe zou het zijn om ál jouw niet langer werkende (en dus: beperkende) sh*t eindelijk eens te kunnen opschonen? De verhalen, oordelen, gedachtes, aannames, stemmetjes, “hoe heurt het’s”, het gepieker en getwijfel, het gedraai in kringetjes, of gewoon het gevoel dat je natúúrlijk best vooruit komt, maar dan wel met je voeten in de dikke modder? Of die dingen die er gaande zijn met en in jouw lijf, die zich maar blíjven aandienen? Hoeveel ruimte en nieuwe mogelijkheden zouden er voor je kunnen ontstaan? Hoeveel zin heeft de meest geweldige jij om in álle vrijheid ruimte in te gaan nemen? Hoe nieuwsgierig ben jij naar wat er onder al jóuw niet langer werkende overtuigingen te vinden is? Hoe nieuwsgierig ben jij… naar jou? Are you ready for letting go all of the stuff that dimmed your f*cking shine, my dear? Then I’ve got something great for you: een Acces Bars®-sessie (met eventuele aanvulling met andere lichaamsprocessen) is –in my (not so) humble opinion- dé manier!

Zoals je weet –of; nog gaat ontdekken- ben ik van mening (en is het mijn ervaring) dat ont-wikkeling betekent ‘alles ont-worden wat niet van jou is, zodat je ont-dekt én gaat ont-hullen wie je al bent’. Onze taak op aarde -onze verantwoordelijkheid zelfs!- is alle barrières in onszelf te vinden die we hebben opgeworpen tegen ongecensureerd onszelf zijn, en die omver te werpen. Er hoeft niets nieuws bíj… er moet van alles áf! Dán komt de échte jij tevoorschijn (en oooooh, wat gaat die echte jij je dankbaar zijn!!).

En met deze geweldig krachtige aanpak maak ik je dat 1000x makkelijker en moeitelozer dan je tot nog toe voor mogelijk hield.

 

 

Een Access Bars®-sessie is een manier om middels lichte aanrakingen van 32 punten op je hoofd de energie van vastgezette blokkades te verwijderen. Deze punten ontladen met enórm gemak de gedachten, gevoelens en emoties die je in je leven hebt aangenomen en opgeslagen en die je nu niet meer dienen. Daarnaast volg ik tijdens een sessie de energie die zich aandient. Ik luister naar de informatie die jouw lijf mij geeft. Ik dóe niet eens zozeer iets, ik bén. Aanwezig. Gewaar. Present. Faciliterend. De ruimte creërend die er nodig is.  

Ik vergelijk een Bars®-sessie met een defragmentatie van de harde schijf van je computer: het is het naar de prullenbak verwijzen van oude ‘bestanden’ en ongebruikte ‘programma’s’ die ruimte innemen, en je systeem zwaar, traag en overloaded maken. Een sessie maakt los wat vast zit, of; zet. Zodat jij vrij kan zijn in de keuzes die je vanaf vandaag wil maken. En niet meer door de modder ploetert, maar op wolkjes loopt…

Een sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur (als losse sessie te boeken, of als een pakketje) en het enige dat jij hoeft te doen is lekker komen liggen op mijn behandeltafel. That’s it. Easy does it. In het allerergste geval voel je je na afloop alleen maar alsof je een heerlijke ontspannende massage hebt gekregen (narigheid hè ;-)). In het beste geval verandert je leven ten goede. Creëert de sessie de ruimte om dynamische verandering op elk levensgebied in gang te zetten. En ga jij ontdekken wat werkelijke vrijheid is. 

Can I help you release yourself?

Tell me, What ya wanna do dear?