everything’s possible!

Dus…

…wat zullen we doen? You tell me! Ik ben geen bedrijf, weet je nog? Verre van een marketingheldin. Geen beste verkoper ook trouwens. Heb geen talent voor me jarenlang verbinden aan iets wat ik bedacht heb. En dus heb ik ook geen vastomlijnd aanbod. We doen gewoon wat werkt, voorbij aan alle conclusies. Want hoe zonde zou het zijn als jij nét dacht ‘die Jouke, daar móet ik mee aan de slag’, maar ik geen aanbod blijk te hebben wat jou aanspreekt? Ik werk liever andersom: zeg me wat je wil creëren in life -of gewoon waar je de balen van hebt- en ik denk met je mee over welke rol ik daarin kan spelen.

Zin om mij als (die ene übervervelende) vriendin te hebben (die je altijd héél oncomfortabel laat voelen, maar die je toch elke keer weer op blijft zoeken omdat zij de enige is die je écht verder brengt)? Dan gaan we dus wijn (of whatever) drinken (veel!). Of uit eten. Of chillen bij mij op de bank. En uuuuuuren praten, de energie volgend. Teleurgesteld dat ik momenteel geen vaststaande coachingstrajecten heb? Dan neem je een maandabonnement. Of volgt een jaarprogramma. Of we bedenken hele nieuwe concepten als whats-app-coaching of een mail-strippenkaart. Ofzo. Hoopte je dat ik grote evenementen organiseer? Joh, dan organiseren we er toch een samen? Speciaal voor jou… en iedereen aan wie dat nog meer een bijdrage kan zijn. Heb je zin in een korte inspiratiesessie? Trommel wat mensen op, and I’ll be there. Een opleiding volgen? Er liggen er duizend klaar op de planken! Een boek van me lezen? Oei, gaat het er dan toch een keer van komen? Nodig me uit als spreker. Wacht rustig af welke inspiratie ik zelf opdoe voor briljante brainwaves en aantrekkelijk aanbod (als ik weer eens een ingeving heb gehad, vindt je dat in het uitklap-menu van deze pagina). Volg me alhier, via mijn nieuwsbrief, op facebook, twitter, instagram. Feel free! Zeg wat je wil. Níks is onmogelijk. Of zeg me dat je dat niet weet, dan denk ik met je mee. Djeezzz, zó ingewikkeld is het allemaal helemaal niet hoor.

but be prepared…

Met mij aan de slag betekent dat je er tegen moet kunnen dat (herstel: dat je er zelfs zin in hebt, en niet kunt wachten om!!) je gaat werken met:

Een hysterische jankerd. Een angstaanjagend euforisch liefhebberd. Een drammerige (s)preker. Een eigenwijze betweter. Een spotlight-junkie (gezien worden is wat anders dan oordeelloos erkend worden!). Een onrustige all over the place ADHD’er. Een ongrijpbare impulsief. Een confronterende slap-in-the-face ongeduld. Een zelfzekere mega-flirt. Een hoge-hakken-met-glitters-liefhebber, ook in geval van boodschapjes gaan doen bij de plaatselijke dorps-Jumbo. Een onverbeterlijke zweverige doch pragmatische positivo. Een nooit tevreden en immer dankbaar genietende alien. Moeiteloos per ongeluk het middelpunt van de aandacht. Een in-your-face-aanwezige luidruchtige gast op feestjes. Een zeven-en-veertig-langdradige-verhalen-in-een-verteller (mét uiteindelijk een punt, maar daar moet je wel wat geduld voor op kunnen brengen… Een om zichzelf schaterlachende energie-explosie. En als uitsmijter: volgens mijn man een manipulatief (maar oh zo lief erbij lachend) kutwijf. Ja, echt!! En eerlijk? I couldn’t agree more… and am proud to be one. Een extreem spiritueel wezen dat dat op zo’n aardse en pragmatische manier vertaald dat er geen ontkomen meer aan is. No excuses. Not ever.

Weet je… ik vind het gewoon allemaal niet zo interessant welke definities jij aan jezelf hebt laten hangen. En wat voor een “dus”-conclusies daar allemaal aan vast zitten. Sorry, ik schrik gewoon niet zo snel. Doe wat werkt (ik vertel je wel wat dat is). Stop whining, start shining. Zo.

Ik vertrouw mij. Ik weet dat als ik ‘in my brilliance’ ben, ik áltijd precies dát bijdraag wat jij nodig hebt (of je dat zelf nou al wist of niet ;-)). En ik ben in that brilliance als jij me de ruimte geeft mijzelf te zijn. All of me. Succes daarmee 😀

Wanna get in touch with me?